LEMN STRATIFICAT

Materialul numit lemn stratificat ofera multiple avantaje fata de lemnul traditional: este mai puternic, mai drept, mai uniform. Datorita structurii sale compacte, aproape compozite, o structura din lemn stratificat nu se deformeaza, nu putrezeste si nu lucreaza in timp.

Cu putin timp in urma in ingineria aviatica la constructia avioanelor se folosea cu preponderenta lemn stratificat datorita proprietatilor sale exceptionale. Astazi datorita evolutiei tehnologice aveti ocazia sa beneficiati de tamplarie din lemn stratificat certificat de un institut european din Germania, cu geam termopan.

Lemnul este singurul material care si-a dovedit calitatea si proprietatiile sale deosebite de-a lungul sutelor de ani. Superioritatea lemnului stratificat este dovedita nu numai de eleganta ci si de rezistenta lemnului in timp. Exista lemn vechi de peste 500 de ani. Evident trebuie sa investiti in ceea ce s-a dovedit.

Lemn stratificat inseamna un material contemporan de top rezultat prin procese tehnologice de varf ce extind si maximalizeaza proprietatile lemnului traditional si elimina in totalitate defectele acestuia pastrand in acelasi timp cele trei calitati traditionale: respiratie, caldura, noblete.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Servicii web - Digiest